MELINE, de eerste en enige productlijn gespecialiseerd in hyperpigmentatie

MELINE is de eerste en enige productlijn die gespecialiseerd in alle soorten hyperpigmentatie, zoals bijvoorbeeld bruine vlekken, ouderdomsvlekken, zwangerschapsmasker, … Het is geschikt voor elke pigmentsoort en elk lichaamsdeel.

Enkel gediplomeerde huidspecialisten met de nodige ervaring en kennis zijn toegelaten om deze behandelingen toe te passen, om zo het gewenste resultaat te kunnen bereiken.

Wat is een Meline behandeling?

Een Meline behandeling is een behandeling die wordt ingezet voor het verhelpen van pigment in de bovenste én dieper gelegen huidlagen. Omdat deze behandeling net een stapje verder gaat dan andere behandelingen, kan ongeveer 94% van alle pigmentstoornissen worden verholpen.
Een behandeling bestaat uit verschillende losse behandelingen. Het is zeer belangrijk dat de behandelingen worden uitgevoerd in combinatie met de juiste thuisproducten. Enkel zo kan een effectief en langdurig resultaat gecreëerd worden.

Wat maakt de Meline behandeling zo uniek?

Meline is dé productlijn die zich specialiseert in de zogenoemde ‘hyperpigmentatie’. Het maakt niet uit of deze pigmentatie veroorzaakt worden door directe of indirecte pigmentstoornissen, en dat is helemaal uniek aan deze behandeling! Meline is geschikt voor huidtype 1 tot en met 6, dus voor elk huidtype. De Meline behandeling bestaat uit intensieve ingrediënten en tranexaminezuur. Deze unieke combinatie werkt dan ook gecontroleerd en vernietigend op de melaninesynthese en pakt de aanmaak van bruine vlekken in de diepte aan, niet alleen aan het oppervlak.

Waarom kiezen voor Purelien ?

Bent u op zoek naar een betrouwbaar en kwalitatief schoonheidsinstituut?

Dan moet u bij Purelien in Sint-Amands zijn!

01

Ervaren en gespecialiseerde schoonheidsspecialiste

02

Up-to-date professioneel advies

03

Ruim aanbod aan schoonheidsbehandelingen

04

Klantvriendelijke service