PH Formula huidresurfacing

Huidresurfacing

Alhoewel het al sinds de jaren 1980 in één of andere vorm bestaat, is huidresurfacing de volgende stap van huidverzorging en antiaging. Wetenschappelijk onderzoek heeft de kennis en de werkingsmethode van huidresurfacing blootgelegd, waardoor we nu heel veel inzichten hebben in wat huidresurfacing doet en het potentieel dat het heeft. Van continue CO2 laser tot niet-ablatieve vormen van laser, is huidresurfacing een van de snelst groeiende markten in de sector

 

pHformula heeft de technologie van huidresurfacing nog verder ontwikkeld; met dermatologische niet-invasieve en op maat gemaakte behandelingen die 3 decennia van wetenschappelijke, medische en huidtechnische kennis en ervaring combineert.

Huidveroudering

Hyperpigmentatie

Acné

Chronische roodheid

Zo veel meer dan een peeling...

Ons huidresurfacingssyteem is gericht op de noden van elk huidtype – van huidveroudering, hyperpigmentatie, chronische roodheid tot huiden met neiging tot acné – en zelfs enkel een boost. Verschillende behandelingen kunnen gecombineerd worden in speciaal ontworpen protocollen met gecontroleerde sterkte en dieptewerking afhankelijk van de gevoeligheid van de huid.

Ons ‘laag-op-laag-en-niet afspoelen’ behandelingen moeten niet getimed worden omdat de producten zelf-neutraliserend zijn. Een pakket met geïntegreerde ondersteunende producten kan thuis gebruikt worden om de best mogelijke resultaten te garanderen. De ‘outside-in’ en ‘inside-out’ filosofie brengt krachtige nutriënten die van binnenuit aan het werk worden gezet terwijl de huid snel wordt hersteld aan het oppervlak.

Waarom kiezen voor Purelien ?

Bent u op zoek naar een betrouwbaar en kwalitatief schoonheidsinstituut?

Dan moet u bij Purelien in Sint-Amands zijn!

01

Ervaren en gespecialiseerde schoonheidsspecialiste

02

Up-to-date professioneel advies

03

Ruim aanbod aan schoonheidsbehandelingen

04

Klantvriendelijke service