Permanent ontharen

Nooit meer scheren, geen last meer van ingegroeide haartjes,…Dankzij onze top-of-the-line laserapparatuur gaat u zorgeloos door het leven!

 

Diode S Ice TRI wave lasertoestel

Hoe werkt laserontharing juist?

Het doel van laserontharing is eigenlijk het vernietigen van de melanine, één van de bestanddelen van het haar. Door het uitzenden van een dun licht met een bepaalde golflengte kan dit bestanddeel gemakkelijk bereikt worden.
Het licht beschadigt het haarzakje van elk haartje. Omdat het haarzakje beschadigt wordt, kan dit zakje ook geen nieuw haartje meer produceren.  Geweldig, toch?
En neen, dit is niet pijnlijk. Tijdens de behandeling kan je een licht branderig gevoel en prikkels waarnemen.

Voor alle haartypes, behalve…

De laserontharing werkt heel nauwkeurig en geeft verbazingwekkende resultaten:
Alle behaarde lichaamszones kunnen behandeld worden met de laser. Zelfs grote zones, zoals bijvoorbeeld een rug of torso, kunnen onder de laser.
De beste resultaten worden behaald op mensen met donker haar en een lichte huidskleur, maar onze laser werkt zeer doeltreffend op zowat alle haartypes!
De grote uitzondering hierop zijn witte haren, deze zijn spijtig genoeg onbehandelbaar met de laser. Maar daar kan onze sugarwax je wel mee helpen 😉

Vaak wordt er gesproken over ‘definitieve ontharing’, maar zijn de haartjes wel definitief weg? Wij spreken liever over “langdurige ontharing”. Hoewel we in de praktijk vaak zien dat haartjes voor 90% wel degelijk weg blijven, is het mogelijk dat er dunne haartjes overlijven op een behandelde zone. Dit kan een gevolg zijn van bepaalde factoren, zoals bijvoorbeeld hormonale veranderingen.

Nota bene…
Ons laserontharingstoestel is doeltreffend op elke huid en haartype. Een lichte huidskleur in combinatie met donkere haren is ideaal om te behandelen, maar ons systeem combineert een 810nm (Diode), 1064nm(Nd-YAG) en 755nm (Alexandrite) diodes 3 ultra krachtige golflengten die zorgen voor energie in verschillende huidlagen,wat meerdere typen haar vernietigd in één enkele shot. Ook beschikt de Diode S Ice laser over een uniek koelsysteem, 4 koelingen, waardoor de huid tijdens het vrijkomen van de laserenergie wordt gekoeld.

Enkel de haartjes in groeifase zullen worden vernietigd. Een haarcyclus bestaat uit 12 tot 18 maanden. Als je dus alle groeifases van het haar wil aanpakken, dan wil dat zeggen dat je 6 tot 8 sessies nodig hebt om een behandeling af te ronden. De behandelingen gebeuren om de 6 à 10 weken voor kleinere zones, en om de 10 à 12 weken voor grotere zones, zoals bijvoorbeeld de benen.

Ontdek hier de prijslijst.

Wat moet je weten voor je de behandeling start?

  • 4 weken voor de eerste behandeling mag je de zone niet meer waxen of epileren.
  • Scheer 1 tot 2 dagen voor de behandeling de haartjes nog een laatste keer weg. Tijdens de behandeling mag je niet epileren of harsen. Enkel scheren is toegestaan en dit ten vroegste 2 weken na de laserontharing.
  • Bruinversnellers of bruinen zonder zon dient 2 weken voor de laserbehandeling gestopt te worden.
  • De dag van jouw afspraak mag je absoluut geen maquillage, deo of oliën gebruiken.
  • Gedurende 4 weken voor en na de behandeling mag de huid niet blootgesteld worden aan de zon of zonnebank.  (mits een goede zonnebescherming kunnen we deze tijd iets inkorten)
  • Bij gebruik van bepaalde medicatie kan reactie ontstaan. Meld dit voor de behandeling.
  • Tijdens de zwangerschap worden er geen behandelingen uitgevoerd.

Heb je nog vragen over laserontharing of wil je een afspraak maken? Contacteer ons op 0472 85 34 61 of maak een afspraak via de online agevoor

Waarom kiezen voor Purelien ?

Bent u op zoek naar een betrouwbaar en kwalitatief schoonheidsinstituut?

Dan moet u bij Purelien in Sint-Amands zijn!

01

Ervaren en gespecialiseerde schoonheidsspecialiste

02

Up-to-date professioneel advies

03

Ruim aanbod aan schoonheidsbehandelingen

04

Klantvriendelijke service