Huidverzorging

Aangepast aan het huidtype heeft elk verzorging zijn specifieke ingrediënten op maat van uw huid. Het epileren is steeds inbegrepen.

Het is wetenschappelijk bewezen!
Wie de nodige aandacht besteedt aan een goede huidverzorging thuis en 6 à 8 wekelijks een intensievere professionele behandeling ondergaat, onderscheidt zich al heel snel van zijn of haar leeftijdsgenoten. Voor een optimaal resultaat is het dus heel belangrijk om preventief te handelen en de huid ook thuis verder te verzorgen.

Purelien Discovery

☆Purelien Discovery☆

New in town? Wil jij graag kennismaken met je eigen huid, haar noden en vooral: hoe we haar mooier kunnen maken?

Dan is de Purelien Discorvery behandeling ideaal. We nemen de tijd om je huid met onze professionele scanner te analyseren. Hiermee komen we te weten wat de exacte noden zijn van je huid. Op die manier kunnen we je behandelingen en producten helemaal op maat afstemmen. Zo bereik je het allermooiste resultaat binnen een mum van tijd.

Na de scan geniet je van een zalige behandeling waarna je met een mooie glow de wereld aankan.

Purelien basic

Pure Youth

De huid wordt grondig gereinigd en onzuiverheden worden verwijderd.

55,-

Pure Recovery

Een verzorging waar we de huid gaan reinigen en verder verzorgen met actieve serums aangepast aan de noden van jouw huid.

70,-

 

Pure Deep Cleanse

Hier gaan we de huid extra reinigen, onzuiverheden aanpakken , reinigend masker om vervolgens de huid met de aangepaste actieve serums verder te verzorgen.

80,-


Purelien Pro

Pure Quick fix

Een feestje of belangrijke gebeurtenis op de planning en wil je er snel op en top uitzien? Kies dan voor de Pure Quick Fix. We pakken fijne lijntjes aan, je gelaat krijgt een lifting en een mooie stralende teint. 

110,-

Pure Glow

Bij deze Pure Glow behandeling krijgt je huid een cocktail van actieve werkstoffen aangepast aan je huid. Hierdoor kunnen we resultaat bereiken op verschillende vlakken. Denk daarbij aan versteviging, fijne lijntjes, hydratatie, acné en couperose.

105,-

Pure Peel

Bij het peelen van je huid zorgen we voor een ware reset
voor je huid. Door zo’n grondige reiniging stimuleren we de vernieuwing van je
cellen waardoor een nieuwe, stralende huid aan de oppervlakte komt.
Ideaal bij verschillende huidproblemen zoals acné, fijne lijntjes, vergrote
porien…

120,-

Voor beter resultaat kan je deze in kuur van 5 Pure Quick Peel om de 14 dagen

399,-

Pure Firming

Heb je nood aan een zen-moment? 

Bij deze ontspannende behandeling zorgen we voor een intensieve herstelling en hydratatieboost. Hierdoor merk je direct verbetering bij je huid op vlak van lifting en versteviging maar we kalmeren ook je couperose of acné.

125,-

Purelien Intense

Pure Intense Anti-Aging

Deze behandeling heeft zijn naam niet gestolen. Dit is een héél intensieve behandeling die we weer telkens aanpassen jouw huidtype. Ik haal mijn krachtigste toestellen en werkstoffen boven zodat je niet alleen een mooi resultaat hebt op korte termijn maar ook op lange termijn.

Hierbij kunnen we dus voor elk huidprobleem een mooie oplossing vinden. Denk maar aan acné, couperose, een doffe huid, schilfering, couperose en versteviging.

Rimpels, fijne lijntjes, vlekjes en verslapping? Say no more! Met deze Pure Intense Anti-aging draaien we de tijd (een beetje) terug. 

155,-

Pure VIP

Je huid ziet dagdagelijks af. Stress, vervuiling en misschien niet altijd de beste verzorging zorgen ervoor dat ze er sneller ouder uitziet en dat onzuiverheden en gevoeligheden de kop op steken. Een VIP-behandeling is dan ook geen overbodige luxe 😉

Uiteraard zorgen we bij deze royal treatment voor het beste van het beste zodat je huid weer helemaal onstpannen is. Je merkt resultaat op vlak van anti-aging, hydratatie, contouring etc… Kortom een mooie glow.

175,-

Waarom kiezen voor Purelien ?

Bent u op zoek naar een betrouwbaar en kwalitatief schoonheidsinstituut?

Dan moet u bij Purelien in Sint-Amands zijn!

01

Ervaren en gespecialiseerde schoonheidsspecialiste

02

Up-to-date professioneel advies

03

Ruim aanbod aan schoonheidsbehandelingen

04

Klantvriendelijke service