Huidverzorging

Aangepast aan het huidtype heeft elk verzorging zijn specifieke ingrediënten op maat van uw huid. Het epileren van de wenkbrauwen is steeds inbegrepen.

Het is wetenschappelijk bewezen!
Wie de nodige aandacht besteedt aan een goede huidverzorging thuis en 6 à 8 wekelijks een intensievere professionele behandeling ondergaat, onderscheidt zich al heel snel van zijn of haar leeftijdsgenoten. Voor een optimaal resultaat is het dus heel belangrijk om preventief te handelen en de huid ook thuis verder te verzorgen.

☆Discovery behandeling☆

Ons huidanalyse toestel scant de huid op het niveau van de drie huidlagen. Daardoor krijgt u een volledig beeld van de conditie waarin de huid zich bevindt, we overlopen samen de voorgestelde producten voor jou huid en eindigen met een miniverzorging met de aangepaste producten.

Jeugdverzorging

Hier gaan we de huid goed reinigen en onzuiverheden verwijderen.

Herstellende Gelaatsbehandeling

Een verzorging waar we de huid gaan reinigen en verder verzorgen met actieve serums aangepast aan de noden van jouw huid.

Dieptereinigende Gelaatsbehandeling

Hier gaan we de huid extra reinigen, onzuiverheden aanpakken , reinigend masker om vervolgens de huid met de aangepaste actieve serums verder te verzorgen.

Type behandelingen Nannic en Crystal Clear

Nannic radiofrequentie & Deep Skin behandelingen

Wetenschappelijk onderbouwd concept voor huidverbetering, -versteviging en -verjonging. Onmiddelijk zichtbaar en langdurig resultaat.

NANNIC realiseerde met de ontwikkeling een revolutionaire doorbraak in de strijd tegen huidsveroudering. De NANNIC Beautifying Energy Treatment is een pijnloze, veilige radiofrequentie behandeling, voor een gladde, jonge en stevige huid en een strakke kaaklijn.

De Crystal Clear behandelingen

Voor wie een liftend effect wenst! De bindweefselmassage helpt de gelaatscontouren te verstevigen en te liften door de combinatie van vacuümkracht met een pulseringsprogramma.

Deze behandeling stimuleert de aanmaak van collageen en elastine.

Waarom kiezen voor Purelien ?

Bent u op zoek naar een betrouwbaar en kwalitatief schoonheidsinstituut?

Dan moet u bij Purelien in Sint-Amands zijn!

01

Ervaren en gespecialiseerde schoonheidsspecialiste

02

Up-to-date professioneel advies

03

Ruim aanbod aan schoonheidsbehandelingen

04

Klantvriendelijke service