Huidverzorging

Aangepast aan het huidtype heeft elk verzorging zijn specifieke ingrediënten op maat van uw huid. Het epileren is steeds inbegrepen.

Het is wetenschappelijk bewezen!
Wie de nodige aandacht besteedt aan een goede huidverzorging thuis en 4 à 8 wekelijks een intensievere professionele behandeling ondergaat, onderscheidt zich al heel snel van zijn of haar leeftijdsgenoten. Voor een optimaal resultaat is het dus heel belangrijk om preventief te handelen en de huid ook thuis verder te verzorgen.

Purelien Discovery

☆Purelien ST "Sensitivity Test" behandeling

Ben je bang voor het woord ‘peeling’? Maak je je zorgen over rode huid en schilfering? Maak je geen zorgen!

Bij onze startbehandeling nemen we eerst de tijd om je huid met onze professionele scanner te analyseren en hierna een korte behandeling om te bepalen wat jouw huid aankan. We stellen dan een persoonlijk peeling behandelplan op en adviseren je de juiste producten voor thuisgebruik, zodat je je huid zelf kunt voorbereiden op je eerste behandeling. Een peeling verwijdert opgehoopte dode huidcellen, waardoor je huid weer glad en stralend wordt. Het dringt dieper in de huid door om specifieke problemen aan te pakken, en voila, daar is je prachtige huid!

We hebben tegenwoordig verschillende soorten peelings, zelfs voor de gevoelige huid. Deze diepgaande reiniging stimuleert celvernieuwing en brengt een stralende huid naar voren. Het is ideaal voor diverse huidproblemen zoals acne, fijne lijntjes en vergrote poriën. Dus, geen angst voor het woord ‘peeling’ – het is de sleutel tot een stralende, gezonde huid! 

90,-

☆Purelien Discovery

New in town? Wil jij graag kennismaken met je eigen huid, haar noden en vooral: hoe we haar mooier kunnen maken?

Dan is de Purelien Discorvery behandeling ideaal. We nemen de tijd om je huid met onze professionele scanner te analyseren. Hiermee komen we te weten wat de exacte noden zijn van je huid. Op die manier kunnen we je behandelingen en producten helemaal op maat afstemmen. Zo bereik je het allermooiste resultaat binnen een mum van tijd.

Na de scan geniet je van een zalige behandeling waarna je met een mooie glow de wereld aankan.

‼ Daardoor zal de prijs afhankelijk zijn van de hieronder gekozen behandeling. ‼

Purelien basic

Pure Recovery

Een verzorging waar we de huid gaan reinigen en verder verzorgen met actieve serums aangepast aan de noden van jouw huid.

75,-

Pure Deep Cleanse

Hier gaan we de huid extra reinigen, onzuiverheden aanpakken , reinigend masker om vervolgens de huid met de aangepaste actieve serums verder te verzorgen.

80,-


Purelien Pro

Pure Quick fix

Een feestje of belangrijke gebeurtenis op de planning en wil je er snel op en top uitzien? Kies dan voor de Pure Quick Fix.
Weg met die vermoeide blik, we blazen letterlijk nieuw leven in je huid en pakken fijne lijntjes aan, je gelaat krijgt een lifting en een mooie stralende teint.

110,-

Pure Glow

Bij deze behandeling krijgt je huid een een ware vitamine C boost om een directe, stralende gloed “instant glow”  te creëren en de huidteint op te helderen, terwijl het ook de huid hydrateert en beschermt. Vitamine C is een krachtige antioxidant en staat bekend om zijn huid verhelderende eigenschappen. Het kan helpen bij het verminderen van donkere vlekken en het stimuleren van de productie van collageen, wat de huid steviger en jonger kan doen lijken. Het is ideaal als je opzoek bent naar een snelle oppepper voor je huid.

115,-

Pure Peel

Bij het peelen van je huid zorgen we voor een ware reset
voor je huid. Door zo’n grondige reiniging stimuleren we de vernieuwing van je
cellen waardoor een nieuwe, stralende huid aan de oppervlakte komt.
Ideaal bij verschillende huidproblemen zoals acné, fijne lijntjes, vergrote
porien…

120,-

 

 

Voor beter resultaat kan je deze in kuur van 5 Pure Quick Peel om de 14 dagen

399,-

Pure Firming

Heb je nood aan een zen-moment? 

Bij deze ontspannende behandeling zorgen we voor een intensieve herstelling en hydratatieboost. Hierdoor merk je direct verbetering bij je huid op vlak van lifting en versteviging maar we kalmeren ook je couperose of acné.

125,-

Purelien Intense

Pure Intense Anti-Aging

Deze behandeling heeft zijn naam niet gestolen. Dit is een héél intensieve behandeling die we weer telkens aanpassen jouw huidtype. Ik haal mijn krachtigste toestellen en werkstoffen boven zodat je niet alleen een mooi resultaat hebt op korte termijn maar ook op lange termijn.

Hierbij kunnen we dus voor elk huidprobleem een mooie oplossing vinden. Denk maar aan acné, couperose, een doffe huid, schilfering, couperose en versteviging.

Rimpels, fijne lijntjes, vlekjes en verslapping? Say no more! Met deze Pure Intense Anti-aging draaien we de tijd (een beetje) terug. 

155,-

Pure Needling

Deze behandeling omvat needling met de mesogun, waarbij de huid stimuleren om collageen te produceren en rimpels en littekens te verminderen. Aangepaste hoogstaande solutions worden tijdens de needling aangebracht om specifieke huidbehoeften aan te pakken. Led-therapie met lichtgolven kalmeert de huid, vermindert ontsteking en verbetert de opname van huidverzorgingsproducten.

Met deze zalige combi richten we ons op veroudering, littekens, pigmentatie en huidtextuurverbetering. 

160,-

Pure VIP

Je huid ziet dagdagelijks af. Stress, vervuiling en misschien niet altijd de beste verzorging zorgen ervoor dat ze er sneller ouder uitziet en dat onzuiverheden en gevoeligheden de kop op steken. Een VIP-behandeling is dan ook geen overbodige luxe 😉

Uiteraard zorgen we bij deze royal treatment voor het beste van het beste zodat je huid weer helemaal onstpannen is. Je merkt resultaat op vlak van anti-aging, hydratatie, contouring etc… Kortom een mooie glow.

175,-

Hyperpigmentatie

M.E.L.A Hyperpigmentatie behandeling

Deze krachtige “powerclay” is ontworpen om de ophoping van melanine (pigmenten) in de bovenste huidlaag te verminderen. Het remt het enzym tyrosinase, dat betrokken is bij de aanmaak van pigment, en bevordert de differentiatie van huidcellen. Dit versnelt de natuurlijke vernieuwing van huidcellen, wat helpt om opgehoopte melanine effectiever te verminderen.

We passen de behandeling aan aan de specifieke behoeften en gevoeligheid van de huid. We bieden verschillende behandelprotocollen en passen de intensiteit en diepte van de behandeling aan.

Om optimale resultaten te behalen is het ten zeerste aangeraden om thuisverzorgingsproducten te gebruiken. De pHformula homecare kits bevatten producten die in combinatie met onze behandelingen zijn ontwikkeld om de resultaten verder te verbeteren.

Kortom, onze behandelingen met powerclay zijn gericht op het verminderen van pigmentproblemen in de huid, en we bieden aanpasbare oplossingen om aan individuele behoeften te voldoen, evenals thuisverzorgingsproducten om de resultaten te optimaliseren

130,-

Pigmentatie Spot behandeling

De Spot Treatment is meestal een enkele behandeling waarbij we direct op de pigmentvlek zuren aanbrengen. Dit leidt tot de vorming van een korstje op de locatie van de pigmentvlek. Na enkele dagen zal dit korstje vanzelf loslaten, en hiermee verdwijnt ook het overtollige pigment. Na de behandeling begint de nazorg, die je thuis zelf kunt uitvoeren.

65,-

Per extra spot 5,-

Waarom kiezen voor Purelien ?

Bent u op zoek naar een betrouwbaar en kwalitatief schoonheidsinstituut?

Dan moet u bij Purelien in Sint-Amands zijn!

01

Ervaren en gespecialiseerde schoonheidsspecialiste

02

Up-to-date professioneel advies

03

Ruim aanbod aan schoonheidsbehandelingen

04

Klantvriendelijke service