Schoonheid is méér dan een goede huidverzorging en make-up. Het is je goed voelen, weten dat je er goed uitziet en stralen. Ons innoverend en ultragezond make-up merk Glo Beauty geef je een naturelle uitstraling én is goed voor jouw huid!

Glo Beauty bestaat uit make-up die niet zomaar mineraal is, het is ook huidverbeterend en dat is voor ons zeer belangrijk! De kwaliteit en zuiverheid van de Glo Beauty producten zorgen voor een gezonde en mooie huid.


Glo Beauty bezit van nature een breedspectrum UV-bescherming en is bovendien verrijkt met een anti-oxidantenmix; Vitamine A, C, E en groene thee. Dit om de huid te beschermen tegen vrije radicalen. De ideale Make-up! Glo kiest bewust voor schone formules die met zorg worden samengesteld om échte resultaten te leveren!

Er worden alleen veilige, ethische en duurzaam verkregen ingrediënten gebruikt, die vriendelijk zijn voor jouw huid én het milieu. Zo werkt deze make-up samen met jouw huidverzorgingsproducten, en zal je huid er mee door verbeterd worden. En daarom is Glo ook geschikt voor heel gevoelige huiden en mensen met huidproblemen.

Alle Glo Beauty producten zijn vegan, dierproefvrij en bevatten geen parabenen! Enkel huidverzorgende werkstoffen en botanische ingrediënten voor klinisch bewezen, transformerende resultaten!

Het juiste materiaal is essentieel. Daarom vind je bij elk product onze suggestie voor het benodigde penseel terug.

Wanneer je langskomt om deze make-up te testen zal je onmiddellijk merken hoe egaal en zacht jouw huid eruit ziet en aanvoelt. Je zal voelen hoe zijdezacht deze mineralen aanvoelen, en je zal versteld staan hoe makkelijk ze aan te brengen zijn en hoe lang jouw make-up mooi blijft, zonder te moeten bijwerken.

Wil jij leren hoe je je heel gemakkelijk kan opmaken als een pro? Er de hele dag stralend uitzien? Al je make-up vragen stellen? Of kom je graag eens kennismaken met onze Glo producten? Maak dan jouw afspraak voor een make-up sessie of voor persoonlijk make-up advies via de online agenda

Waarom kiezen voor Purelien ?

Bent u op zoek naar een betrouwbaar en kwalitatief schoonheidsinstituut?

Dan moet u bij Purelien in Sint-Amands zijn!

01

Ervaren en gespecialiseerde schoonheidsspecialiste

02

Up-to-date professioneel advies

03

Ruim aanbod aan schoonheidsbehandelingen

04

Klantvriendelijke service